Open Nav

گوگل ادسنس سرویس‌ رایگان تبلیغاتی گوگل

1498
نویسنده : مدیر سایت
منبع : سایت زیوس
4 1399 مرداد


گوگل ادسنس چیست؟
گوگل ادسنس یا به انگلیسی Google AdSense، یکی از سرویس‌های رایگان تبلیغاتی گوگل است که به ناشران تبلیغ در Display Network اجازه می‌دهد تا تبلیغ‌های متنی، تصویری/بنری، ویدئویی یا هر نوع تبلیغ چند رسانه‌ای که با محتوا و مخاطبان سایتشان ارتباط دارد را بر روی وب‌سایت خود قرار دهند و از طریق نمایش این تبلیغات کسب درآمد کنند. اگر به وب‌سایت‌های معروف انگلیسی زبان مراجعه کرده باشید، متوجه تبلیغات بنری یا ویدئویی در گوشه و کنار آن‌ها شده‌اید. خب، این تبلیغات در حقیقت، همان تبلیغات گوگل ادسنس هستند.
تبلیغات موجود در ادسنس، توسط گوگل دسته‌بندی و مدیریت می‌شوند. کسب درآمد از گوگل ادسنس بر اساس دو روش CPM (پرداخت به ازای بازدیدکننده) و CTR (میانگین تعداد کلیک) صورت می‌گیرد. در روش نخست، بازدیدکنندگان وب‌سایت و در روش دوم، تعدادِ کلیک بر روی تبلیغ مورد توجه قرار می‌گیرد. هر دو روش نیز در افزایش درآمد بسیار مؤثر هستند. اما بر اساس تجربه، بیشتر مدیران وب‌سایت‌ها به CPM بیشتر توجه می‌کنند زیرا با تمرکز بر روی آن نه تنها ترافیک وب‌سایت خود را افزایش می‌دهند، بلکه رتبه سایت خود در نتایج جستجو را نیز بهبود می‌بخشند.

Google-AdSense-Setup-Auto-Ads

کسب درآمد با این سرویس را می‌توان به سه مرحله کلی خلاصه کرد:
1. یک وب‌سایت (به زبان غیر فارسی) راه‌اندازی کنید،
2. از طریق تولید محتوای جذاب و رعایت اصول سئو، بازدیدکننده جذب کنید.
3. و در نهایت، با ثبت‌نام و قرار دادن تبلیغات گوگل ادسنس در سایت خود، کسب درآمد کنید.

انواع تبلیغات در گوگل ادسنس
خب، در اینجا باید بگوییم که گوگل ادسنس چند نوع تبلیغات را در اختیار نمایش‌دهندگان (یا همان ناشران) قرار می‌دهد. هر یک از این نوع تبلیغات، محل نمایش مختص به خود را دارد و طبیعتاً، میزان مبلغ پرداختی به ناشر برای هر کدام متفاوت است. انواع تبلیغ موجود در گوگل ادسنس عبارتند از:

• محتوا محور
از تبلیغات محتوا محور می‌توان برای هدف‌گیری کاربرانی استفاده کرد که به دنبال موضوع یا محتوای خاصی هستند. این هدف‌گیری می‌تواند به صورت CPC (پرداخت به ازای کلیک) یا CPM (پرداخت به ازای بازدید) باشد. همانطور که در بالا اشاره کردیم، تفاوت این دو نوع از تبلیغات محتوا محور ادسنس، تنها در همین بخش CPC و CPM است. نکته‌ای که وجود دارد این است که در تبلیغات به صورت CPM، پرداخت به ازای هر بازدید صورت نمی‌گیرد، بلکه بر اساس هر هزار بازدید محاسبه می‌شود که همین موضوع باعث محبوبیت تبلیغات CPC شده است.
تبلیغات محتوا محور گوگل ادسنس انواع و سایزهای مختلفی دارند. این نوع تبلیغات می‌توانند یک متن، تصویر، تصویر متحرک، یک فلش ویدئو یا یک ویدئو باشد. در بیشتر این تبلیغات، کاربران می‌توانند به انتخاب خود متن تبلیغ، ویدئو تبلیغ یا هر دو را به نمایش بگذارند. از سال 2012، جهت شناسایی تبلیغات گوگل ادسنس، یک آیکون فِلِش خاکستری رنگ در پائین تبلیغات قرار گرفت.

• Page Level Ads
تبلیغات Page Level، دسته‌ای از تبلیغات گوگل ادسنس هستند که از تکنولوژی بهینه‌سازی استفاده می‌کنند. زمانی که شما این تبلیغات را در صفحات مورد نظر خود قرار می‌دهید، گوگل ادسنس به طور خودکار تنها زمانی این تبلیغات را به مخاطب نشان می‌دهد که از تجربه کاربری خوب تبلیغ مطمئن باشد.

• جستجو محور
در این نوع از تبلیغات، گوگل ادسنس به ناشر اجازه می‌دهد تا تبلیغات مرتبط با یک کوئری جستجوی خاص را در وب‌سایت خود نمایش دهد و 51% از مبلغ تبلیغ را برای انتشار آن دریافت کند. درست است که مبلغ دریافتی از نوع تبلیغ محتوا محور 68% از کل مبلغ است، اما به دلیل نرخ کلیک بالای تبلیغات جستجویی، این نوع تبلیغات محبوبیت بالاتری دارند.

• ویدئو محور
در این نوع از تبلیغات، گوگل ادسنس به نمایش‌دهنده (که معمولاً وب‌سایت‌های میزبان ویدئو هستند) اجازه می‌دهد تا تبلیغات ویدئویی را بر روی سایت خود قرار دهد. ناشر تبلیغ می‌تواند خودش تبلیغات مرتبط با وب‌سایتش را انتخاب کند.

چه وب‌سایت‌هایی شانس بیشتری در گوگل ادسنس دارند؟
گوگل ادسنس موتور هوشمندی دارد که می‌توانند بر اساس محتوای وب‌سایت‌تان، تبلیغات مرتبط و تخصصی را به شما پیشنهاد دهند
در واقع، کسانی که تبلیغات خود را برای نمایش در اختیار گوگل قرار می‌دهند می‌خواهند تبلیغ‌شان برای افرادی که واقعاً به دنبال محصولشان هستند، به نمایش گذاشته شود. بنابراین، هرچه وب‌سایت شما به موضوعات تخصصی‌تر بپردازد، شانس بیشتری برای قبولی در گوگل ادسنس و دریافت تبلیغات پرسودتر دارد.
برای مثال وب‌سایتی که به طور تخصصی در زمینه تلفن همراه و فناوری‌های وابسته به آن تولید محتوا می‌کند، شانس بیشتری برای دریافت تبلیغات دارد تا وب‌سایتی که درباره تکنولوژی (به معنای کلی) است. یا یک سایت تخصصی فوتبال، تبلیغات مرتبط بیشتری را نسبت به سایتی که به تمام رشته‌های ورزشی می‌پردازد، دریافت می‌کند. هر چند این یک قانون کلی نیست و از نگاه گوگل برخی از موضوعات، جذابیت بیشتری دارند و به همین دلیل، تبلیغات بیشتری نیز دریافت می‌کنند. برای مثال موضوعی مانند وام مسکن، در آمریکا و کشورهای اروپایی متقاضی بسیاری دارد.


چه محتوایی برای گوگل ادسنس جذاب‌تر است؟
گوگل ادسنس وب‌سایت یا وبلاگ‌هایی که دارای محتوایی برای ترویج برهنگی، خرید و فروش اسلحه و خرید و فروش مشروبات الکلی هستند را تایید نمی‌کند. به‌ جز این سه مورد هر محتوای دیگری را که در وب‌سایت قرار دهید توسط گوگل تائید می‌شود اما سؤال اینجاست که چه نوع محتوایی تبلیغات پرسودتری دارد؟
محتواهای اقتصادی، بیمه و پزشکی سه دسته از پرسودترین موضوعات مورد توجه در گوگل ادسنس به شمار می‌روند و گوگل بیشترین پول را بابت آنها پرداخت می‌کند.

درآمد حاصل از گوگل ادسنس چقدر است؟
یکی از سوالات متداول درباره گوگل ادسنس این است که "از گوگل ادسنس چقدر می‌تواند درآمد داشت؟ خب، این سوال پاسخ مشخصی ندارد زیرا میزان درآمد از آن متغیر است و به عوامل متعددی بستگی دارد. شاید بتوان گفت عوامل موثر بر میزان درآمد از گوگل ادسنس عبارتند از:
• میزان ترافیک وب‌سایت
• نوع ترافیکی که وارد وب‌سایت می‌شود
• تعداد آگهی‌دهنده‌ها در حوزه‌ی تجاری
• نوع محتوای وب‌سایت
• موقعیت قرارگیری تبلیغات ادسنس در وب‌سایت
تمامی این عوامل بر میزان درآمد یک ناشر دهنده‌ی تبلیغاتِ ادسنس موثرند. ترکیب درست این عوامل می‌تواند تضمینی برای درآمد بالای شما باشد.

Google_AdSense

فرآیند ثبت نام در گوگل ادسنس
1. ایجاد حساب کاربری در ادسنس
اولین قدم مراجعه به آدرس http://www.google.com/adsense و ایجاد یک حساب کاربری است. برای استفاده از ادسنس از همان حساب گوگلی که با مشخصات آن به جیمیل، یوتیوب و سایر سرویس‌های گوگل وارد می‌شوید استفاده می‌کنید.

2. اضافه کردن کد ادسنس به وب‌سایت
قبل از اینکه گوگل وب‌سایت شما را در سیستم ادسنس بپذیرد باید هماهنگی آن با رهنمودها و قواعد خاص ادسنس را بررسی کند. برای عبور از این مرحله لازم است که کد مخصوص ادسنس را به سایت خود اضافه کنید تا ربات گوگل بتواند به محتوای وب‌سایت شما دسترسی داشته باشد.
در طول این مرحله و تا وقتی که وب‌سایت شما تأیید نشده تبلیغات ادسنس نمایش داده نمی‌شوند. چنانچه درخواستتان مورد پذیرش قرار بگیرد، تبلیغات گوگل در وب‌سایتتان ظاهر می‌شوند و هزینه کلیک‌هایی که روی آن‌ها انجام می‌شود را دریافت می‌کنید.
توجه داشته باشید که این مرحله فقط یک بار انجام می‌شود و پس از آنکه به عنوان یک ناشر ادسنس پذیرفته شدید می‌توانید تبلیغات ادسنس را در هر وب‌سایتی که بخواهید نمایش بدهید (البته به این شرط که هیچ یک از قوانین ادسنس را زیر پا نگذاشته باشید.)

3. تنظیم اطلاعات پرداخت
مرحله آخر عضویت در ادسنس، درج اطلاعات بانکی است تا در پایان هر ماه و پس از آنکه به حداقل درآمد 100 دلار دست پیدا کردید بتوانید سهم خود را دریافت کنید.
به این نکته مهم نیز دقت داشته باشید که گوگل قبل از هرگونه پرداخت یک پاکت که حاوی یک کد تأیید است را به آدرس پستی شما ارسال می‌کند تا مطمئن شود که جزئیاتی که درباره آدرس پستی‌تان وارد کرده‌اید کاملاً صحیح است.

آیا در ایران می‌توانیم از گوگل ادسنس استفاده کنیم؟
ثبت‌نام در گوگل ادسنس با نام و آدرس واقعی انجام می‌گیرد. اگرچه ثبت‌نام در این سرویس برای کاربران ایرانی به دلیل تحریم‌ها غیرممکن است، اما خب، مثل همیشه راهی برای دور زدن این تحریم‌ها وجود دارد. یکی از روش‌های مرسوم برای ثبت نام در گوگل ادسنس، استفاده از آدرس یکی از دوستان یا بستگانی است که در خارج ایران سکونت دارند.

توجه داشته باشید پس از ثبت‌نام یک نامه حاوی کد تائید اکانت از طرف گوگل به آدرس مورد نظر ارسال می‌شود تا کسب درآمد شما به‌طور رسمی آغاز گردد. تائید حساب کاربری شما بین یک هفته تا یک ماه به طول می‌انجامد. این زمان به‌ طور مستقیم به کشور مقصد (محل آدرس شما) مرتبط است. برای مثال اگر آدرس شما در کشور آمریکا باشد این زمان به کمتر از یک هفته نیز کاهش می‌یابد. توجه داشته باشید استفاده از آدرس‌های مجازی که در برخی وب‌سایت‌ها به فروش می‌رسند جز هدر دادن زمان و هزینه چیزی عاید شما نخواهند کرد.

از سوی دیگر، در هنگام ثبت‌نام نکات دیگری را باید در نظر گرفت. سابقه وب‌سایت شما برای سرویس گوگل ادسنس بسیار اهمیت دارد. همان‌طور که موتورهای جستجو به سایت‌های جدید رتبه‌ی بالایی نمی‌دهند، گوگل ادسنس نیز در تائید حساب کاربری وب‌سایت‌های جدید محتاط است. بنابراین ابتدا چند ماهی در سایت خود محتوای با کیفیت تولید کنید تا شانس شما برای قبولی افزایش یابد.

در نظر داشته باشید که ثبت‌نام‌های پی‌ در پی، شانس تایید اکانت‌تان را کاهش می‌دهد. بنابراین با شکیبایی سعی کنید شرایط مورد نیاز برای تائید در گوگل ادسنس را فراهم کنید تا در همان مرحله اول تائیدیه حساب کاربری خود را دریافت کنید. افزون بر این، تحریم ایران باعث شده تا وب‌سایت‌های با پسوند ir. شانسی برای قبولی در گوگل ادسنس نداشته باشند. به همین دلیل از سایر پسوندهای جهانی مانند com. استفاده کنید.

نکته‌ی مهم دیگر، زبان وب‌سایت شماست. مسلماً با وجود تحریم‌های حاکم، محتوای وب‌سایت شما نباید به زبان فارسی باشد. در حال حاضر زبان انگلیسی معتبرترین زبان برای گوگل ادسنس به شمار می‌آید. گوگل ادسنس در حال حاضر از زبان‌ها زیر پشتیبانی می‌کند:
• انگلیسی
• عربی
• آلمانی
• فرانسوی
• چینی
• لهستانی
• بلغاری
• روسی
• ترکی
• کره‌ای
• یونانی
• عبری
• پرتغالی
• هندی
• و چند زبان دیگر
همچنین، بهتر است برای جلوگیری از بروز هر گونه مشکل در زمان ورود به حساب کاربری خود در گوگل ادوردز، از IPهای غیر ایرانی استفاده کنید.

 

تبلیغات گوگل ادسنس در کجا ظاهر می‌شوند؟
پس از آنکه به یک کاربر تأیید شده ادسنس تبدیل شدید می‌توانید وارد داشبورد مخصوص خودتان بشوید و Ad Unit یا واحدهای تبلیغ جدید ایجاد کنید.
در طی فرآیند ایجاد هر واحد تبلیغ، موارد زیر را انتخاب می‌کنید:
• اندازه تبلیغ: مثلاً تبلیغات واکنشگرا یا ریسپانسیو با اندازه 336 در 280؛
• نوع تبلیغ: مثلاً تبلیغات متنی و بنری، تبلیغات درون‌متنی، تبلیغات in-feed یا میان محتوایی؛
• سبک تبلیغ: رنگ‌های متن و حاشیه.
سپس یک کد جاوا اسکریپت دریافت می‌کنید که باید آن را در همان قسمتی که می‌خواهید تبلیغات در آن نمایش داده شود قرار بدهید.
گوگل تصمیم می‌گیرد که در فضای تخصیص داده شده یک یا دو تبلیغ را نمایش بدهد.

در هر صفحه چند تبلیغ ادسنس می‌توانید داشته باشید؟
در گذشته می‌توانستید در هر صفحه تا سه واحد تبلیغاتی ادسنس قرار بدهید، اما مدتی است که این محدودیت لغو شده است. در حال حاضر با این پیش شرط که خللی در تجربه کاربری به وجود نیاید می‌توانید به هر تعدادی که بخواهید در صفحات مختلف تبلیغ قرار بدهید.

تبلیغات ادسنس را در کجا باید قرار بدهیم؟
قاعده کلی در زمینه محل قرارگیری تبلیغات ادسنس این است که باید آن‌ها را در جایی قرار بدهید که به چشم بیایند، اما در عین حال باید مراقب باشید که از قوانین ادسنس یا رهنمودهای کیفی گوگل برای مدیران وب عدول نکنید.
در هنگام درج تبلیغات ادسنس در صفحات مختلف وب‌سایت خود قوانین ساده زیر را در نظر داشته باشید:
• در محتوای اصلی قسمت فوقانی صفحه (موسوم به بخش above the fold: قسمتی که کاربر بدون نیاز به اسکرول آن را مشاهده می‌کند) یک واحد تبلیغاتی قرار بدهید.
• یک واحد تبلیغاتی را در نوار جانبی سایت قرار بدهید. ابعاد 160 در 600 برای این بخش مناسب است.
• یک واحد تبلیغاتی را در انتهای صفحه یا مقاله (ترجیحاً در محدوده محتوای اصلی) قرار بدهید.

ادسنس روش بسیار خوبی برای کسب درآمد از اینترنت است؛ چرا که سهل الاستفاده و قابل اعتماد است و نسبت به پلتفرم‌های دیگر عملکرد بهتری دارد. ادسنس به شما این فرصت را می‌دهد تا واحدهای تبلیغاتی متناسب با طرح وب‌سایت خود را در انواع و ابعاد مختلف ایجاد کنید. سپس سیستم ادسنس با الگوریتم‌های پیچیده خود آن فضا را با تبلیغاتی پر می‌کند که با محتوا و مخاطبان شما تناسب بیشتری دارند. سرانجام، هنگامی که یک نفر بر روی تبلیغی که در سایت شما نمایش داده شده کلیک می‌کند، سهم عمده‌ای از درآمد آن تبلیغ را دریافت می‌کنید.

 google-adsense-mobile-ios-app


  نظرات